Små sprøde kokosmakroner
                                
                                     30 min
                                
                        
                    
                            Fryseegnet
                        
                
                
                    •
                    
            
        
    Lækre små kokosmakroner. Saftige, sprøde og meget nemme at lave. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at forme kokosmakronerne - og evt. dryppe bundene i chokolade.
Ingredienser
| 
                                     
                                            
                                                    25 g
                                                Smør
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Kokosmel (ca. 5¾ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    200 g
                                                Sukker (ca. 2¼ dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    3
                                                Æggehvider (ca. 1 dl)
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Mørk chokolade
                                            
                                     
                                 | 
                                
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Form toppene med fugtige hænder: gør dine hænder våde, tør dem meget let i et rent viskestykke og form en kokostop. Gentag mellem hver top - så bliver de helt perfekte! Du kan også vælge at sætte toppene på bagepapiret med teskeer - så får toppene bare et mere rustikt udseende.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1977 kJ / 472 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,1 g | 
| Protein: | 4,4 g | 
| Fedt: | 29,9 g | 
| Kulhydrat: | 46,8 g | 
            Relateret video
            Sådan flækker du en vaniljestang
            
    Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.