Små vandbakkelser med knækglasur
1 time
Fryseegnet
•
&format=webp)
Små vandbakkelser med knækglasur er en opskrift som giver en rigtig lækker dessert, som er god til både fest og hverdag. Glæd dig til at sætte tænderne i dem.
Ingredienser
Vandbakkelser - 32 stk.
1 dl
Vand
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
5 spsk
Hvedemel
|
|
2
Æg evt. pasteuriserede (ca. 1 dl)
|
Knækglasur
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
---|---|
½ dl
Vand
|
|
1½ tsk
Ufarvet lagereddike
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Sukker
|
|
1 spsk
Whiskylikør, fx drambu
|
Pynt
Citronmelisseblade
|
---|
Sådan gør du
Vandbakkelser
Knækglasur
Ved serveringen
Bagetid
Tip
Drikkevarer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vandbakkelserne kan fryses inden bagning. Bag de rå, frosne vandbakkelser som anvist i opskriften.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1158 kJ / 277 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,2 g |
Protein: | 2,9 g |
Fedt: | 18,8 g |
Kulhydrat: | 23,6 g |
