Madvafler med spidskålssalat og rejer
30 min
•
De lækre madvafler med topping er aftensmad for både store og små. De belgiske vafler er nemme og sjove at bage, så måske børnene vil med i køkkenet.
Ingredienser
Madvafler - 8 stk.
|
250 g
Grahamsmel (ca. 4 dl)
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
2
Æg
|
|
|
4 dl
Mælk
|
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Spidskålssalat med æble
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
3
Røde æbler i små tern (ca. 375 g)
|
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
|
3 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
300 g
Afdryppede rejer
|
|
|---|---|
|
450 g
Hytteost
|
Sådan gør du
Madvafler
Spidskålssalat med æble
Servering
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også bage 8 vafler i et rundt vaffeljern. Så skal du komme ca. 1 dl dej i vaffeljernet (også helt ud til kanten) og bage i ca. 2 min. ved kraftig varme.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 8,9 g |
| Fedt: | 2,4 g |
| Kulhydrat: | 10 g |