Dejen kan bruges til gulerodsmuffins. Kom ca. ½ dl dej i hver muffinform og bag kagerne midt i ovnen, ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn. En portion dej giver ca. 18 gulerodsmuffins. Du kan erstatte gulerødder med 300 g groftrevet squash – pres squashen fri for væde.
Kagen kan fryses uden flødeost-glasur.
30350 kJ / 7254 kcal
1307 kJ / 312 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 5,2 % | 4 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 32 g |
Fedt: | 53,1 % | 18,8 g |
300 g
Blødt smør
|
|
---|---|
300 g
Brun farin (ca. 5 dl)
|
|
4
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
3 tsk
Stødt kanel
|
|
3 tsk
Bagepulver
|
|
7
Fintrevne gulerødder (ca. 450 g)
|
|
100 g
Hakkede valnøddekerner
|
|
2 dl
Rosiner (ca. dl)
|
400 g
Flødeost
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
4 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
4 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Hakkede valnøddekerner
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|