Ca. 20 min. ved 250° - traditionel ovn.
Salaten egner sig også godt som tilbehør til vildt eller oksebøffer. Så er der salat til ca. 6 personer.
4121 kJ / 985 kcal
251 kJ / 60 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 19,3 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 49,1 % | 7,3 g |
Fedt: | 31,6 % | 2,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
3
Gulerødder i tern (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2
Persillerødder i tern (ca. 400 g)
|
|
2 tsk
Rapsolie
|
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Tørrede belugalinser eller grønne linser, fx fra Puy (ca. 1½ dl)
|
100 g
Rensede brombær
|
|
---|---|
1 dl
Blade af bredbladet persille
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Salatost i tern
|