Vegetar tacos
45 min
•
Disse vegetar tacos er smagsmæssigt lidt anderledes end de traditionelle tacos. Smagen er som altid i højsædet, men har her fået et nordisk twist med råvarer som blomkål, æble og hasselnødder og et asiatisk touch fra saucen, der binder det hele sammen. Spændende utraditionelle vegetar tacos der bare smager godt. En super lækker smagoplevelse til en aften med venner eller en hurtig middag i hverdagen.
Ingredienser
Stegt blomkål
1
Blomkål i små buketter
|
|
---|---|
4 spsk
Teriyakisauce
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Løgpulver
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
1 spsk
Sesamfrø
|
Tilbehør
1
Icebergsalat, fintsnittet
|
|
---|---|
2
Æbler i tynde både
|
|
75 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Syltede rødløg
|
|
1 dl
Goma dressing
|
|
1 dl
Ristede og hakkede hasselnøddekerner
|
|
12
Små tortillaer
|
Sådan gør du
Stegt blomkål
Blomkål kan erstattes med græskar, når de er i sæson.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10377 kJ / 2480 kcal
Næringsindhold pr. 100g
490 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 11,6 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 13,4 g |
Fedt: | 41,9 % | 5,6 g |