Varm chokolade
Varm chokolade - hjemmelavet og med iskold flødeskum. Har du prøvet at lave hjemmelavet varm chokolade helt fra bunden? Det smager fantastisk... Hjemmelavet varm chokolade er simpelt at lave - og du skal ikke bruge andet end mælk, grofthakket chokolade og evt. lidt sukker. Varm chokolade serveres naturligvis med letpisket flødeskum. Intet slår en kop hjemmelavet varm chokolade med flødeskum på en kold vinterdag.
Ingredienser
Varm chokolade
125 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
1 liter
Mælk
|
|
evt. 1 spsk
Sukker
|
Topping
2½ dl
Piskefløde - letpisket
|
---|
Pynt
Grofthakket mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Varm chokolade
Der er stor forskel på, hvor bittert chokolade er. Smag derfor altid din varme chokolade til, inden du serverer den. Husk at flødeskummet bløder smagen lidt op.
Tilsæt skumfiduser til den varme chokolade - det plejer at være et hit hos de mindste.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8093 kJ / 1934 kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 10 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 10,5 g |
Fedt: | 59,6 % | 9,4 g |
Se hvordan du laver varm chokolade her. Varm chokolade - hjemmelavet og med iskold flødeskum. Har du prøvet at lave hjemmelavet varm chokolade helt fra bunden? Det smager fantastisk... Hjemmelavet varm chokolade er simpelt at lave - og du skal ikke bruge andet end mælk, grofthakket chokolade og evt. lidt sukker.