Torsk i ovn
45 min
•
Torsk i ovn er virkelig nem og hurtig at tilberede. Her har vi valgt gulerod, selleri og løg - men andre grøntsager vil også klæde torsken. Torsk i ovn passer sig selv i ovnen, mens du enten koger kartofler eller varmer brød. Er du til mere spicy aftensmad, kan du sagtens krydre torsk i ovn med chili, sambal oelek eller karry.
Ingredienser
600 g
Torsk
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
|
15 g
Smør
|
|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
150 g
Skrællet knoldselleri i tern
|
|
150 g
Gulerødder i tern
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
Tilbehør
1 kg
Kogte kartofler, evt. lavet til mos
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7349 kJ / 1756 kcal
Næringsindhold pr. 100g
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 32,9 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 9,1 g |
Fedt: | 19,2 % | 1,7 g |