Tacosalat med sprød kylling
35 min
•
Sprødt med sprødt på. Denne farverige tacosalat har knasende sprødhed fra pankopaneret kylling og tortillachips og saftig sprødhed snackpeber, salatblade og agurk. Tacosalat en knasende fornøjelse.
Ingredienser
Sprød kylling
100 g
Cheddarost
|
|
---|---|
3 spsk
Pankorasp
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
300 g
Kyllingefilet
|
Skyrdressing
3 dl
Skyr naturel
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Vand
|
Fyld
1 dåse
Skyllede og afdryppede sorte bønner (ca. 240 g)
|
|
---|---|
400 g
Majs
|
|
2 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Røde snackpebere i strimler
|
|
1
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
|
1
Hjertesalat delt i blade (ca. 75 g)
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
75 g
Tortillachips med salt
|
Sådan gør du
Sprød kylling
Skyrdressing
Fyld
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9812 kJ / 2345 kcal
Næringsindhold pr. 100g
449 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 30,4 % | 8 g |
Kulhydrat: | 36,5 % | 9,6 g |
Fedt: | 33,1 % | 4 g |