Svensk pølseret
30 min
•
Svensk pølseret er en dansk klassiker, som både børn og voksne kan lide.
Ingredienser
Svensk pølseret
800 g
Kogte kartofler
|
|
---|---|
8
Wienerpølser
|
|
1
Løg
|
|
10 g
Smør
|
|
3 tsk
Mild paprika
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Klippet purløg
|
---|
Sådan gør du
Svensk pølseret
Har du mange pølser på lager - så kunne du måske bage en omgang pølsehorn til fryseren - så er der nem mad at tage med på farten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10077 kJ / 2408 kcal
Næringsindhold pr. 100g
580 kJ / 139 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,2 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 54,7 % | 8,6 g |