Suppe med rejer og fersken
15 min
•
Karrysuppe med rejer og fersken er en gammel klassiker. Her er den i en fornyet og hurtig udgave. Velegnet som både forret og til hurtig aftensmad.
Ingredienser
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
3
Porrer i tynde ringe (ca. 275 g)
|
|
1 liter
Karrysuppe
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon pulver
|
|
2 dl
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
225 g
Afdryppede ferskner fra dåse i små tern (gem lagen)
|
|
---|---|
300 g
Afdryppede rejer
|
|
3 spsk
Finthakkede porrer
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
Tilbehør
240 g
Ristet flutes
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8263 kJ / 1975 kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kJ / 81 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 20,3 % | 4 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 28 % | 2,6 g |