Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
30 min
•
Hvis du virkelig vil imponere, serverer du havtaske og trøfler. Et delikat stykke fisk placeret på en sød ærtepure. Det bliver ikke bedre. Leder du efter en dejlig havtaske opskrift så snup denne her - lækker saftig havtaske med enkelt og delikat tilbehør. Stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør er retten, der imponerer både på smag og udseende. Server den til nytår eller ved andre festlige lejligheder.
Ingredienser
Stegt havtaske
2 spsk
Olie til stegning
|
|
---|---|
500 g
Flået havtaskehale
|
Ærtepuré
50 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Frosne ærter
|
|
1 dl
Hakkede estragonblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Trøffelsmør
1 dåse
Trøfler (ca. 20 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1 tsk
Trøffelolie (kan evt. udelades)
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
Sådan gør du
Stegt havtaske
Ærtepuré
Trøffelsmør
Anretning af stegt havtaske med ærtepuré og trøffelsmør
Du kan opgradere stegt havtaske med ærtepurè og trøffelsmør til en hovedret - det kræver blot nogle små fine kogte kartofler til. Og måske et lidt større stykke fisk....
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6490 kJ / 1551 kcal
Næringsindhold pr. 100g
647 kJ / 155 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,2 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 7,9 % | 3 g |
Fedt: | 66,9 % | 11,7 g |