Squashpasta
20 min
•
Squashpasta er helt enkelt strimlet squash, der kan spises rå, blancheret eller stegt. Vi har i denne opskrift lynstegt squashstrimlerne. Squashpasta er et lækkert grønt tilbehør, som kan serveres sammen med eller i stedet for almindelig pasta. Squashpasta kan også spises som selvstændig ret sammen med fx salatost og brød.
Ingredienser
Squashpasta
2
Grønne squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2
Finthakkede små fed hvidløg
|
|
2 dl
Strimlet bredbladet persille
|
|
1
Citron fintrevet skal heraf
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Squashpasta
Squashpastaen smager dejligt sammen med salatost.
Squashpastaen kan også blancheres. Kom squashstrimlerne i spilkogende vand i ca. 30 sekunder. Du kan også blande squashpastaen med almindelig pasta.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1229 kJ / 294 kcal
Næringsindhold pr. 100g
134 kJ / 32 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 15,1 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 38 % | 3 g |
Fedt: | 46,9 % | 1,7 g |