Speltotto med græskar, chili og ingefær
30 min
•
Speltotto......risottoens fætter, men lavet på spelt. En dejlig cremet ret af korn og grøntsager i fløde og her med en spændende eksotisk smag af ingefær, chili, koriander m.m.
Ingredienser
Stegt andebryst
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Speltotto
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
4 dl
Grøntsagsbouillon
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
300 g
Vasket eller skrællet græskar i tern, fx butternut
|
|
1½ spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
2
Røde æbler i meget tynde både, fx gråsten (ca. 250 g)
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Stegt andebryst
Speltotto
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10245 kJ / 2449 kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 30 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 13,9 g |
Fedt: | 16,9 % | 2 g |
Relateret video
Sådan skræller du ingefær med en ske.