Pølsehorn
2 timer
•
Arbejdstid: 25 min
•
Hjemmelavede og nemme pølsehorn med blød og luftig dej - altid sikker succes hos børn og barnlige sjæle. Pølsehorn er gode ude og hjemme, kolde og lune - de skal nok vække begejstring, hvor de end serveres. Bag lækre pølsehorn til fryseren, så er der hjælp til den lille sult i utide.
Ingredienser
Dej til pølsehorn
25 g
Smør
|
|
---|---|
¼ liter
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Hvedemel (ca. 7 dl)
|
6
Wienerpølser af god kvalitet
|
|
---|---|
Evt. sesamfrø
|
Sådan gør du
Dej til pølsehorn
Smør evt. ketchup eller sød fransk sennep - eller en blanding heraf på den brede ende af dejen, inden den rulles om pølsen.
Pølsehorn fungerer godt i madpakken - pak evt. en lille bøtte med ketchup med ned i madpakken, så man kan dyppe pølsehornet deri.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11403 kJ / 2725 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1035 kJ / 247 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 12,5 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 49 % | 29,8 g |
Fedt: | 38,5 % | 10,8 g |