Pizzasandwich
Pizza er altid en god ide, og pizzasandwich er mindst lige så god en ide! Drys en pizzabund med ost og fold den på midten, inden du bager den, så kan du trække et sandwichbrød ud af ovnen fyldt med smeltede ostetråde - lige til at komme fyld i. Denne opskrift er ét bud på fyld, men du kommer præcis det i, som du bedst kan lide. De bagte bunde kan du have liggende på frost, så du altid kan lune en, når du har lyst til en sandwich. Denne opskrift giver en temmelig stor pizzasandwich, så medmindre du er meget sulten, så er den perfekt at dele i to.
Ingredienser
Pizzadej
10 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
200 g
Tipo 00 hvedemel
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Sukker
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 dl
Revet mozzarellaost
|
Fyld
2 spsk
Ramsløg-, persille- eller basilikumpesto
|
|
---|---|
50 g
Rucolasalat, eller anden salat
|
|
150 g
Semidried tomater
|
|
4 skiver
Serrano skinke
|
|
4 kviste
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
En sød dessert pizzasandwich er også lækkert. Du skal bare smøre bunden med creme fraiche og drysse den med vaniljesukket, hakket chokolade eller knapper, inden du bager den. Fyld den med friske bær, når den er bagt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8399 kJ / 2007 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1126 kJ / 269 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 15,5 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 46 % | 30,4 g |
Fedt: | 38,5 % | 11,7 g |
Pizzasandwich - den bedste opskrift på den nye trend.