Pizza-snobrød
1 time 50 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
Snobrød, der smager af pizza - lyder det ikke herligt? Det er så hyggeligt med snobrød og det bliver ikke mindre hyggeligt, når det er snobrødspizza. Følg denne opskrift på pizzasnobrød næste gang bålet er tændt. Snobrødspizza fungerer faktisk rigtig godt som aftensmad, og har du lyst, så er det ikke tosset med en salat til - og måske en bålpandekage som dessert? Skal der være bål - så lad der være bålmad. God fornøjelse!
Ingredienser
Dej til snobrød
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1½ dl
Yoghurt naturel, eller andet syrnet produkt
|
|
250 g
Hvedemel (ca. ca. 4 dl)
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel (ca. ca. 2 dl)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Gul ost i små tern
|
|
½ spsk
Frisk eller tørret oregano
|
12 skiver
Bacon eller 6 skiver lufttørret skinke
|
---|
Tilbehør
Tomatketchup
|
---|
Sådan gør du
Dej til snobrød
Sådan laver du snobrødspizza
Hvis du laver snobrødet i en røremaskine behøver du ikke opløse gæren først, så kan du blot tilsætte det hele og røre i ca. 8 min.
HUSK at tænde bålet i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11251 kJ / 2689 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1072 kJ / 256 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 15,4 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 41,8 % | 26,4 g |
Fedt: | 42,8 % | 12,4 g |
Relateret video
Pizza-snobrød