Pasta med svampe
25 min
•
Arbejdstid: 10 min
•
Pasta med svampe – en nem og hurtig hverdagsret, der er klar på under 25 min. Svampepasta kan laves med dine yndlingssvampe - og så har vi tilsat forårsløg, hvidløg, friske krydderurter, fløde og citronskal, som er med til at gøre retten cremet og lækker.
Ingredienser
100 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
400 g
Svampe i skiver
|
|
1 bundt
Fintsnittet forårsløg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Finthakket frisk timian eller rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
Topping
25 g
Grofthakkede mandler, gerne ristede
|
|
---|---|
50 g
Revet lagret havartiost
|
Sådan gør du
I denne pastaret kan du bruge de svampe, du bedst kan lide. Du kan også nemt gøre retten mere grøn ved fx at tilføje squash eller spinat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4580 kJ / 1095 kcal
Næringsindhold pr. 100g
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 17,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 34,5 % | 9,4 g |
Fedt: | 48,1 % | 6 g |