Pasta med squash
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Sommeren er fyldt med squash og de smager så godt i en cremet pastaret. Den her pastaret kræver minimal tilberedning, fordi squashen kun skal saltes og blandes med en masse smag. Den er perfekt på en varm sommerdag, hvor du ikke har lyst til at tilbringe meget tid i køkkenet!
Ingredienser
2
Grønne eller gule squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1- 2
Fed hvidløg, knust
|
|
2½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1
Citron, skal heraf
|
|
½
Citron, saft heraf
|
|
1 bundt
Basilikumblade, grofthakkede
|
|
½ dl
Jomfruolivenolie
|
|
½ tsk
Salt
|
|
400 g
Tørret pasta
|
|
200 g
Flødeost naturel
|
|
50 g
Parmigiano reggiano, revet
|
Sådan gør du
Du kan bruge alle slags pasta, men store pastaer er særligt gode i denne ret. Basilikum kan erstattes af persille eller purløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11661 kJ / 2787 kcal
Næringsindhold pr. 100g
516 kJ / 123 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13,2 % | 4 g |
Kulhydrat: | 48,3 % | 14,7 g |
Fedt: | 38,5 % | 5,4 g |
Relateret video
Den her pastaret kræver minimal tilberedning, fordi squashen kun skal saltes og blandes med en masse smag.