Pasta med kylling
30 min
•
Pasta med kylling er en nem hverdagsklassiker. Med denne opskrift får du en lækker og cremet pastaret som vil falde i hele familiens smag. Vi bruger champignon, frisk spinat og cherrytomater, men man kan sagtens bruge andre grøntsager hvis man har nogle, som trænger til at blive spist. Prøv evt. med blomkål, rød peberfrugt, broccoli eller gulerødder. Velbekomme.
Ingredienser
Pasta
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
|
Kylling
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
200 g
Frisk spinat
|
|
200 g
Halverede cherrytomater
|
Topping
50 g
Parmigiano reggiano i tynde flager
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Indkluderet i opskriften
Sådan gør du
Pasta
Kylling
Der er masser af muligheder for at variere pastaretten - brug fx de grøntsager du allerede har. Har du brug for et sprødt drys er røgede hakkede mandler et godt tilbehør. Retten kan også spices op med chili - både i frisk og tørret udgave.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18815 kJ / 4497 kcal
Næringsindhold pr. 100g
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 25,9 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 10,9 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,6 g |