Pandekager
Uhmm... hvem elsker ikke lækre pandekager? Nemme pandekager der smager og giver lyst til at bage flere. Denne pandekagedej indeholder smeltet smør, så du behøver ikke at fylde på mellem bagningerne. Server de hjemmelavede pandekager med dit yndlingssyltetøj, friske bær, is eller flødeskum. Eller måske har du lyst til blot at servere sukker og citronsaft til dine pandekager?
Ingredienser
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
1 spsk
Vaniljesukker
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1
Citron (usprøjtet), skal herfra
|
|
4 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør
|
|
3
Æg
|
Sådan gør du
Du kan undlade vaniljesukker, kardemomme og citronskal. Er der klumper i pandekagedejen så brug en stavblender til at blende dejen klat. Server pandekagerne med dit yndlingssyltetøj, friske bær, is eller citronsaft og sukker.
Lav dejen dagen før og lad den hvile i køleskabet natten over.
Læg bagepapir mellem pandekagerne, når du fryser dem ned. Så kan du nemt tage det ønskede antal op igen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5517 kJ / 1319 kcal
Næringsindhold pr. 100g
617 kJ / 148 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14,4 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 16,1 g |
Fedt: | 41,4 % | 6,9 g |
Nemme pandekager der smager og giver lyst til at bage flere.