Mysli på bål

20 min
Mysli på bål

Lav din egen sprøde müsli på bål.

Ingredienser

Mysli

25 g Smør
1½ dl Grovvalsede havregryn, spelt- eller rugflager
½ dl Hakkede hasselnøddekerner, mandler, solsikke- eller græskarkerner
1 spsk Chiafrø eller sesamfrø
3 spsk Honning, sukker eller brun farin

Sådan gør du

Mysli

  • Lad smørret smelte i en pande – pas på det ikke bliver for varmt.
  • Tilsæt gryn/flager, nødder/kerner og frø og rist i ca. 3 min. eller til blandingen begynder at tage farve.
  • Tilsæt honning og rist i yderligere 3-5 min. til det hele er gyldent og sprødt.

Tilsæt evt. chokolade, frysetørrede bær eller tørret frugt din mysli, når den er afkølet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3355 kJ / 802 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1823 kJ / 436 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 6,8 g
Protein: 7,2 % 7,7 g
Kulhydrat: 44,9 % 48,1 g
Fedt: 47,9 % 23,6 g
Relateret video Mysli på bål

Lækkker müsli på bål. Lav din egen sprøde müsli på bål. Se mere på arla.dk/madløjer

https://www.arla.dk/opskrifter/mysli-pa-bal/