Linselasagne
1 time
•
Lasagne har alle dage været en favorit for både børn og voksne og derfor er linselasagne en fantastisk ret til at blive mere fortrolig med linser i din madlavning. De stegte svampe og soltørrede tomater tilfører en dyb og fyldig smag, linserne giver et lækkert bid og morneysaucens cremethed binder hele retten sammen. Linselasagne er både nem at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg (ca. 100 g)
|
|
200 g
Grofthakkede champignoner
|
|
1
Groftrevet squash (ca. 300 g)
|
|
2
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
4
Knuste fed hvidløg
|
|
150 g
Grofthakkede soltørrede tomater i olie
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Tørret basilikum
|
|
1 tsk
Tørret timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Tørrede belugalinser eller anicialinser
|
8
Lasagneplader
|
|
---|---|
½ liter
Mornaysauce
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Sådan gør du
Du kan bruge alle slags linser i lasagnen, både røde og grønne, men de sorte belugalinser giver et dejligt bid.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11832 kJ / 2828 kcal
Næringsindhold pr. 100g
508 kJ / 122 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 21,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 12,4 g |
Fedt: | 37,2 % | 5,1 g |