Lakseroulade
2 timer
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Lakseroulade er en nem, lækker og indbydende forret. Denne opskrift på lakseroulade med spinat kan gøres klar i forvejen - og så er der masser af tid til gæsterne. Rouladen med laks er lækker alene, men kan også være en del af en tapasanretning - og denne grønne udgave med både spinat og purløgscreme giver både smukt og velsmagende samspil til evt. andre tapas-bidder.
Ingredienser
Spinatbund
450 g
Frossen hakket spinat - optøet
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Purløgscreme
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
200 g
Flødeost
|
|
2 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Citronpeber
|
|
3 spsk
Finthakket purløg
|
Fyld og pynt
300 g
Røget laks i skiver
|
|
---|---|
Lange strå af purløg
|
Tilbehør
200 g
Ristet mørkt rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Spinatbund
Purløgscreme
Lakseroulade
Du kan sagtens lave lakserouladen dagen før servering. Frys evt. rouladen ½ time før du skærer den ud, så bliver skiverne helt skarpe i snittet.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7760 kJ / 1855 kcal
Næringsindhold pr. 100g
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,7 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 21,7 % | 6,6 g |
Fedt: | 52,6 % | 7,3 g |