Laks med salat af spidskål, ærter og dild

30 min
Laks med salat af spidskål, ærter og dild

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.

Ingredienser

Salat med spidskål

400 g Fintsnittet spidskål
200 g Optøede eller friskbælgede ærter
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
2 spsk Sød fransk sennep
1 dl Grofthakkede dildkviste
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Hertil

4 Grillede laksefileter (ca. 500 g)
1 kg Kogte små kartofler

Sådan gør du

Salat med spidskål

  • Vend spidskålen sammen med ærter, kvark, sennep, dild, salt og peber. Smag til.
  • Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9330 kJ / 2230 kcal

Næringsindhold pr. 100g

390 kJ / 93 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 30,3 % 7 g
Kulhydrat: 39,5 % 9,1 g
Fedt: 30,2 % 3,2 g
Relateret video Lakse test

Hvis du steger laks på en pande, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

https://www.arla.dk/opskrifter/laks-med-salat-af-spidskal-arter-og-dild/