Kyllingebryst i pande
45 min
•
Her er en nem og herlig opskrift med kyllingebryst, hvor resultatet sender tankerne i retning af middelhavsmad. Kyllingebryst i pande er både velsmagende og nem at lave - du ved det ikke kan gå galt, når det drejer sig om kylling i paprika flødesovs. Ud over kyllingebryst er der champignon, tomat, løg, paprika og fløde - og du kan tilsætte andre af dine yndlingsingredienser til den skønne ret med kylling i pande.
Ingredienser
Kyllingebryst i pande
250 g
Champignoner
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Smør
|
|
1½ tsk
Mild paprika
|
|
2
Hakkede mellemstore løg
|
|
1 dåse
Flåede tomater
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. saucejævner
|
Pynt
Hakket bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
Brød eller kogte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Kyllingebryst i pande
Du kan supplere champignon med andre svampe, hvidløg og/eller peberfrugt - og du kan spice saucen op med sambal oelek, frisk chili - skifte mild paprika ud med stærk eller smage til med karry.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10732 kJ / 2565 kcal
Næringsindhold pr. 100g
408 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 24,1 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 7,7 g |
Fedt: | 43,7 % | 4,8 g |