Kylling i karry
45 min
•
Kylling i karry smager helt fantastisk og er et sikkert hit hos hele familien. Her får du opskriften på en nem kylling i karry, der er hurtig at lave - og er perfekt som hverdagsmad. Retten er farvestrålende og fyldt med skønne grøntsager efter eget ønske. Servér evt. retten som klassisk ristaffel med ris, frisk mango, rosiner og kokos - eller med den topping, du bedst kan lide.
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
3
Finthakkede løg
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
400 g
Grøntsager i mindre stykker, fx blomkål, gulerødder og forårsløg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern, fx elstar
|
Server med
4 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælk, hvis du ønsker en mere cremet kylling i karry.
Kylling i karry kan være en fin tøm-køleskabet ret, da du kan bruge mange forskellige slags grøntsager, fx broccoli, asparges, peberfrugt, porrer eller forårsløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8778 kJ / 2098 kcal
Næringsindhold pr. 100g
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 22,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 64,4 % | 13 g |
Fedt: | 13,3 % | 1,2 g |
Relateret video
Sådan koger du ris