Kuller med porrecreme
30 min
•
En af de 2 ugentlige fiskedage - mums!
Ingredienser
Porrecreme
2
Porrer i tynde skrå skiver
|
|
---|---|
¼ liter
Let mornaysauce
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Kullerfileter med skind
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1½ tsk
Groft salt
|
|
200 g
Frisk fuldkornspasta
|
Pynt
Fintsnittet porrer
|
|
---|---|
4
Både af citroner (usprøjtede)
|
Sådan gør du
Porrecreme
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6172 kJ / 1475 kcal
Næringsindhold pr. 100g
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 38,4 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 7,4 g |
Fedt: | 20 % | 1,6 g |