Kokostoppe
30 min
•
Saftige hjemmelavede kokostoppe med marcipan og limeskal. Form kokostoppene med fugtige, men ikke våde, hænder, så er massen utrolig nem at arbejde med. Kokostoppene er supernemme og lynhurtige at lave - godt at vide hvis du får uventede gæster eller bliver grebet af pludselig sukkertrang.
Ingredienser
100 g
Marcipan
|
|
---|---|
100 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Kokosmel (ca. 5¾ dl)
|
|
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
2
Æg
|
100 g
Mørk chokolade
|
---|
Sådan gør du
Du kan smage dine kokostoppe til med citron- eller appelsinskal i stedet for limeskal. Eller helt undlade citrusskal. Form toppene med fugtige hænder: gør dine hænder våde, tør dem meget let i et rent viskestykke og form en kokostop. Gentag mellem hver top - så bliver de helt perfekte!
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12058 kJ / 2882 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1983 kJ / 474 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 5,7 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 33,9 % | 39,6 g |
Fedt: | 60,4 % | 32,3 g |