Kartoffelwraps
Hurtige og nemme kartoffelwraps lavet på få ingredienser. Her får du opskriften på glutenfrie wraps, som er lavet på tynde kartoffelskiver og ost - og så er de toppet med lidt chili og salt for ekstra smag. Læg blot kartoffelskiver tæt sammen i en firkant, drys med ost, chili og salt og bag dem i 10 min. - så har du lækre og smagfulde wraps, som du kan fylde med fx friskost, salat, laks og syltet grønt.
Ingredienser
200 g
Kartofler
|
|
---|---|
4 spsk
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1 knivspids
Groft salt
|
Serveringsforslag
Flødeost, rucola, varmrøget laks og syltede rødløg
|
---|
Sådan gør du
Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier som fx oregano eller timian. I opskriften har vi lavet 4 mindre wraps, men du kan også lave 2 større eller 1 stor - og så rullede den. - Du kan også lave wraps med græskar, squash eller sød kartoffel.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
892 kJ / 213 kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kJ / 95 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 19 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 64,5 % | 15,1 g |
Fedt: | 16,5 % | 1,8 g |
Hurtige og nemme kartoffelwraps lavet på få ingredienser.