Karrysuppe
45 min
Fryseegnet
•
Karrysuppe er en dejlig suppe, som de fleste kan lide. Der er mange muligheder for at variere på smag, fyld og styrke af karry, når du vælger den suppe, du vil lave. Fedtfattig og lækker er ord, der beskriver denne dejlige opskrift på hjemmelavet karrysuppe. Karrysuppen har masser af smag og kraft og både kylling og grillet pitabrød er prikker over i'et.
Ingredienser
Karrysuppe
20 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
3
Løg i grove stykker (ca. 225 g)
|
|
1
Skrællet æble i stykker, fx belle de boskoop (ca. 150 g)
|
|
1 dl
Løse ris, parboiled (ca. 80 g)
|
|
1¼ liter
Hønsebouillon
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Mælk
|
|
100 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
275 g
Kyllingeinderfileter i 2 cm stykker
|
Grillede pitabrød
4
Pitabrød
|
|
---|---|
10 g
Blødt smør
|
|
4 spsk
Finthakket persille
|
Tilbehør
2
Røde æbler i små tern
|
---|
Sådan gør du
Karrysuppe
Grillede pitabrød
Er der suppe tilovers, så server den med et fyld af kogte ris, porreringe og æblestykker.
Karrysuppe og grillede pitabrød kan tilberedes med friske korianderblade i stedet for persille.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8194 kJ / 1958 kcal
Næringsindhold pr. 100g
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24,1 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 10,2 g |
Fedt: | 17,5 % | 1,4 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.