Kanelsnurre-snobrød med lækker glasur
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 1 time
•
De fleste snobrød fås i salte udgaver, men her får du en dessertvariant, og den er altså virkelig lækker. Du kan bruge din almindelige snobrødsdej og blot smøre remonce indeni. Bag dem gyldne og sprøde over gløderne, og kom så glasur på. Tjek, hvordan du holder remoncen inde i snobrødet i fremgangsmåden – der er ret smart. Husk at tænde bål i god tid, for snobrød skal bages over gløder og ikke over ild.
Ingredienser
Snobrødsdej
25 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
1 dl
Syrnet mejeriprodukt, fx A38 naturel
|
|
250 g
Hvedemel
|
|
125 g
Fuldkornshvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Remonce
75 g
Blødt smør
|
|
---|---|
75 g
Brun farin
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
Glasur
100 g
Flormelis
|
|
---|---|
1 spsk
Vand
|
Sådan gør du
Snobrødsdej
Remonce
Glasur
Sådan former og bager du kanelsnurre-snobrød
Snobrødsdejen kan laves dagen i forvejen blot du reducerer mængden af gær til ca. 7 gram. Du kan bruge alle slags syrnede mejeriprodukter, det er mælkesyrebakterierne der er godt for dejen. Glasur i farver kan du lave med kakao eller med hibiscus te.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11753 kJ / 2809 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1236 kJ / 295 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 6,9 % | 5 g |
Kulhydrat: | 64,7 % | 47 g |
Fedt: | 28,4 % | 9,5 g |
Relateret video
Kanel-snobrød