Kanelsnegle
De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede. Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.
Ingredienser
Kanelsnegle
100 g
Smør
|
|
---|---|
2½ dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2
Æg
|
|
600 g
Hvedemel (ca. 8½ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Remonce
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Brun farin
|
|
1 spsk
Stødt kanel
|
Sammenpisket æg til pensling
|
---|
Glasur
2 dl
Flormelis
|
|
---|---|
1½ spsk
Vand
|
|
Evt. kakaopulver
|
Sådan gør du
Kanelsnegle
Remonce
Sådan laver du kanelsneglene
Hvis du sætter alle 25 kanelsnegle i en almindelig bradepande, så står de lidt tæt og vil vokse en smule sammen under bagning. Hvis du ønsker helt runde kanelsnegle, som ikke er vokset sammen i kanterne, så fordel de 25 kanelsnegle på 2 bageplader i stedet for.
Hvis du vil servere nybagte kanelsnegle på morgenbordet, så halver mængden af gær og lad kanelsneglene efterhæve i køleskabet natten over. Næste morgen sætter du kanelsneglene på køkkenbordet, mens ovnen varmer op. Herefter bages kanelsneglene som angivet i opskriften.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
24175 kJ / 5778 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1481 kJ / 354 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 5,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 53,8 % | 46,8 g |
Fedt: | 40,8 % | 16,4 g |
Se hvordan du laver kanelsnegle her. De bedste kanelsnegle er de hjemmelavede - nybagte, bløde og snaskede! Disse nemme kanelsnegle egner sig både til morgenbordet og til eftermiddagshyggen. Bag de lækre kanelsnegle og server dem nybagte med glasur.