Italiensk pastasalat
20 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Denne farverige italienske pastasalat smager farligt godt med masser af frisk basilikum , tomater og en dressing med oregano. Salamien er rå og kan være krydret eller stærk og både parma eller kogt skinke vil også være godt i. Spis den på dagen for der er den bedst både på smag og konsistens.
Ny
Ingredienser
150 g
Tørret pasta
|
|
---|---|
250 g
Cherry- eller blommetomater
|
|
75 g
Salami evt. med chili
|
|
½
Rødløg
|
|
75 g
Rucolasalat
|
|
½ bundt
Basilikumblade, hakket
|
|
50 g
Revet hård ost, fx parmigiano reggiano
|
|
75 g
Oliven uden sten
|
Dressing
4 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Pastasalat
Dressing
Du kan erstatte salami med lidt sprødstegt bacon eller du kan bruge parma- eller kogt skinke.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7395 kJ / 1767 kcal
Næringsindhold pr. 100g
706 kJ / 169 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 12,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 29,2 % | 12,1 g |
Fedt: | 58 % | 11,1 g |