Hytteostboller
40 min
•
Arbejdstid: 10 min
Fryseegnet
•
Lækre og nemme hytteostboller lavet med kun 5 ingredienser – helt uden mel og hævemiddel. Perfekte til morgenmad eller som en hurtig snack i madpakken. Hytteostbollerne består af havregryn, hytteost, æg, kerner og lidt salt. Du kan hurtigt lave en portion, for alle ingredienser skal blot røres sammen med en ske, formes til boller og bages gyldne og lækre. Bollerne indeholder hverken gær eller surdej, så der er ingen hævetid, og du har friskbagte boller klar på under 40 minutter.
Ingredienser
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
400 g
Havregryn
|
|
5
Æg
|
|
2 dl
Kerner, fx græskarkerner eller solsikkekerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Æg - til pensling
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11554 kJ / 2761 kcal
Næringsindhold pr. 100g
906 kJ / 217 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 23,9 % | 12,7 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 21,2 g |
Fedt: | 36,4 % | 8,9 g |
Relateret video
Lækre og nemme hytteostboller lavet med kun 5 ingredienser – helt uden mel og hævemiddel.