Hokkaidofritter

Hokkaidofritter

Hokkaidofritter med urtesalt og sprød bacon er en virkelig lækker snack. Det er supersimpelt og et hit, når der er græskar alle vegne. Server hokkaidofritterne med fx en urtedressing - som snack, forret, mellemmåltid eller som tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

Hokkaidofrittter

1 Hokkaido græskar
2 tsk Kryddersalt
20 skiver Bacon
Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Hokkaidofritter

  • Halvér græskarret og skrab kerner og tråde ud.
  • Skær hvert halve græskar ud i 10 både og drys dem med kryddersalt.
  • Svøb en baconskive om hver græskarbåd og læg dem på en plade med bagepapir.
  • Bag græskarbådene i ovnen til de er møre i ca. 20 min. ved 225° - varmluftsovn

Du kan købe kryddersalt i forskellige smagsvarianter. Du kan også nemt lave det selv ved at køre groft salt og friske krydderurter i en minihakker. Udskift bacon med parmaskinke - eller lav hokkaidofritter uden svøb. Undlader du bacon skal du pensle fritterne med 2 spsk olie.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6652 kJ / 1590 kcal

Næringsindhold pr. 100g

421 kJ / 101 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 16,5 % 4,1 g
Kulhydrat: 11,3 % 2,8 g
Fedt: 72,2 % 8,2 g
Relateret video Hokkaidofritter

https://www.arla.dk/opskrifter/hokkaidofritter/