Hjemmelavet marcipan
30 min
•
Prøv noget nyt her til jul - lav din egen marcipan. Hjemmelavet marcipan er slet ikke svært at lave, og det betaler sig, for hjemmelavet marcipan smager bare så meget bedre. Du kan også overveje at give hjemmelavet marcipan i adventsgave til en du synes, har fortjent det.
Ingredienser
Marcipan
1 dl
Vand
|
|
---|---|
85 g
Sukker eller rørsukker (ca. 1 dl)
|
200 g
Smuttede mandler - kolde
|
---|
Sådan gør du
Marcipan
Pak marcipanen godt ind i plastfilm og opbevar den på køl indtil brug. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekten.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6097 kJ / 1457 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1584 kJ / 378 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 9,7 g |
Protein: | 11,5 % | 10,8 g |
Kulhydrat: | 23,9 % | 22,3 g |
Fedt: | 64,6 % | 27,6 g |