Havregrynspandekager med frugtsalat
45 min
•
En variation over pandekager med havregryn og fuldkornshvede i dejen og frisk frugt som tilbehør. Ligefrem sunde bliver pandekager dog aldrig. De er til nydelse og hygge…
Ingredienser
80 g
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
100 g
Hvid hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
1 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Mælk
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
4
Æg
|
|
25 g
Smør
|
|
Evt. smør til stegning
|
Frugtsalat
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1
Banan i halve skiver
|
|
1
Pære i små tern
|
|
100 g
Friske brombær
|
|
2 tsk
Sukker
|
1½ dl
Creme fraiche
|
---|
Sådan gør du
Frugtsalat
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8524 kJ / 2037 kcal
Næringsindhold pr. 100g
576 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 14,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 38 % | 12,9 g |
Fedt: | 47,7 % | 7,4 g |
Relateret video
Hvordan laver man pandekager
Er du vild med pandekager, men i tvivl om, hvordan man laver dem? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole tryller pandekager frem.