Gullaschsuppe
1 time 40 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Gullasch er en krydret gryderet fra Ungarn og er ofte regnet som landets nationalret. Server gullasch med cremefraiche og lækkert brød til.
Ingredienser
500 g
Skært oksesmåkød (inderlår, bov eller klump)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
2
Grofthakkede løg
|
|
1½ liter
Oksebouillon
|
|
2 spsk
Mild paprika
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Kartofler i tern
|
|
100 g
Pikant flødeost
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1½ dl
Hakket persille
|
Tilbehør
Landbrød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12598 kJ / 3011 kcal
Næringsindhold pr. 100g
353 kJ / 84 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24 % | 5 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 9,4 g |
Fedt: | 30,5 % | 2,9 g |