Grønlangkål
20 min
•
Grønlangkål hører julen til og er en fast del af julefrokostbordet i mange familier. Denne grønlangkål er nem at lave, er helt enkel og har en god smag. Hjemmelavet grønlangkål passer godt til brunede kartofler, til en god juleskinke og til medisterpølse.
Ingredienser
Grønlangkål
25 g
Smør
|
|
---|---|
2½ spsk
Hvedemel
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
450 g
Frossen, hakket grønkål - optøet
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Stødt hvid peber
|
Sådan gør du
Grønlangkål
I stedet for frosset grønkål kan du bruge frisk finthakket grønkål.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5084 kJ / 1215 kcal
Næringsindhold pr. 100g
674 kJ / 161 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 5,6 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 11,7 % | 4,7 g |
Fedt: | 82,7 % | 15,1 g |