Fyldte squash med ost
1 time 35 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Fyldte squash smager dejligt og er en rigtig god måde at få anvendt squash, når haven og grønthylderne bugner. Men det du kan også bruge fyldte squash, som en anledning til at få ryddet op i din grøntsagsskuffe, ved at variere fyldet med de grøntsager du har. Gratinerede fyldte squash er en velsmagende vegetarret, men savner du kød, kan du sagtens supplere med et stykke kød ved siden af. Fyldte squash smager skønt med et stykke godt brød til.
Ingredienser
Squash
4
Mellemstore grønne squash (ca. 700 g)
|
|
---|---|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket porre (ca. 100 g)
|
|
1 dl
Hakkede dildkviste
|
|
2 spsk
Hakket bredbladet persille
|
|
2½ dl
Løse ris, parboiled (ca. 200 g)
|
|
4 spsk
Pinjekerner
|
|
15 g
Blødt smør
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
Tilbehør
240 g
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Squash
Fyld
Du kan fylde squashene med de grøntsager du har - det er en god måde at få tømt grøntsagsskuffen på. Er du til stærk mad, kan du spice fyldet op med chili eller en stærk karry.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9666 kJ / 2310 kcal
Næringsindhold pr. 100g
524 kJ / 125 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,9 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 56 % | 17,3 g |
Fedt: | 30,1 % | 4,3 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.