Forårsruller i airfryer
Lækre forårsruller med fyld af grøntsager; svampe, kål, løg og peberfrugt. Alle grøntsager kan bruges, så brug gerne dem, du har. Det er ikke så vanskeligt at lave hjemmelavede forårsruller - prøv selv med denne opskrift. Det tager dog lidt tid, så vælg evt. at lave en stor portion, når du er i gang - og frys nogle af dem før de steges. Forårsrullerne bliver rigtig gode i airfryeren, men kan også pensles med olie og steges i ovnen eller dybsteges i olie. Server forårsrullerne med en sprød salat og chilidressing.
Ingredienser
Forårsruller - ca. 20 stk.
2 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1 tsk
Karry
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
400 g
Finthakkede champignoner
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
400 g
Fintsnittet hvidkål eller spidskål
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
50 g
Snittede forårsløg
|
|
75 g
Finthakket rød peberfrugt
|
20 plader
Frossen, optøet forårsrulledej (ca. 19 x 19 cm)
|
---|
Dressing
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Sød chilisauce
|
|
½ dl
Sojasauce
|
Tilbehør
Sprød salat lavet af fx kål, gulerod og forårsløg
|
---|
Sådan gør du
Forårsruller
Sådan samler du forårsrullerne
Dressing
Forårsrullerne kan steges i ovnen. Pensl dem med olie og steg dem ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn. Vend dem efter 10 min.
Forårsrullerne kan fryses rå. Dybsteg forårsrullerne direkte fra fryseren uden at tø dem først.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6984 kJ / 1669 kcal
Næringsindhold pr. 100g
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 10,4 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 13,9 g |
Fedt: | 31,8 % | 3,5 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.