Flæskestegssandwich

15 min
Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich eller flæskestegsburger - kært barn har mange navne. Flæskestegssandwichen er blevet lidt af en klassiker herhjemme og er genial at lave, når du har en rest flæskesteg, ribbensteg eller kamsteg. Opskriften på den lækre sandwich er utrolig simpel: Fyld en lækker burgerbolle med skiver af flæskesteg med sprøde svær, rødkål, skiver af æbler, syltede agurker og evt. en rest salat fra gårsdagens middag. Så har du den perfekte sandwich klar på ingen tid - værsgo' og velbekomme!

Ingredienser

Dressing

2 dl Creme fraiche
1 dl Mayonnaise
3 tsk Dijonsennep
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber

Flæskestegssandwich

4 Burgerboller, fx smørbagte briocheboller
200 g Lun rødkål
8 skiver Flæskesteg
1 Rødt æble i tynde skiver
100 g Syltede agurker
En rest blandet salat, fx af grønkål

Sådan gør du

Flæskestegssandwich

  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til.
  • Lun burgerbollerne og rødkålen.
  • Smør burgerbollerne med dressingen og læg dem sammen om skiver af flæskesteg og æble, rødkål, syltet agurk og salat.
  • Server straks de hjemmelavede flæskestegssandwich.

Flæskestegssandwich er perfekt til frokost eller aftensmad, når du har rester fra fx julemiddagen. Du kan også bruge en rest andesteg i stedet for flæskesteg. Har du salat til overs fra julemiddagen, er den også oplagt at bruge.

Server dine flæskestegssandwiches med hjemmebagte burgerboller.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15308 kJ / 3659 kcal

Næringsindhold pr. 100g

865 kJ / 207 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 20,2 % 10,3 g
Kulhydrat: 15,9 % 8,1 g
Fedt: 63,9 % 15 g
https://www.arla.dk/opskrifter/flaskestegssandwich/