Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwich eller flæskestegsburger - kært barn har mange navne. Flæskestegssandwichen er blevet lidt af en klassiker herhjemme og er genial at lave, når du har en rest flæskesteg, ribbensteg eller kamsteg. Opskriften på den lækre sandwich er utrolig simpel: Fyld en lækker burgerbolle med skiver af flæskesteg med sprøde svær, rødkål, skiver af æbler, syltede agurker og evt. en rest salat fra gårsdagens middag. Så har du den perfekte sandwich klar på ingen tid - værsgo' og velbekomme!
Ingredienser
Dressing
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Mayonnaise
|
|
3 tsk
Dijonsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Flæskestegssandwich
4
Burgerboller, fx smørbagte briocheboller
|
|
---|---|
200 g
Lun rødkål
|
|
8 skiver
Flæskesteg
|
|
1
Rødt æble i tynde skiver
|
|
100 g
Syltede agurker
|
|
En rest blandet salat, fx af grønkål
|
Sådan gør du
Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwich er perfekt til frokost eller aftensmad, når du har rester fra fx julemiddagen. Du kan også bruge en rest andesteg i stedet for flæskesteg. Har du salat til overs fra julemiddagen, er den også oplagt at bruge.
Server dine flæskestegssandwiches med hjemmebagte burgerboller.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15308 kJ / 3659 kcal
Næringsindhold pr. 100g
865 kJ / 207 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20,2 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 15,9 % | 8,1 g |
Fedt: | 63,9 % | 15 g |