Fladbrød med hytteost
Nemt og hurtigt fladbrød med hytteost - og så kun med 2 ingredienser. Fladbrødet er perfekt til sandwich eller wraps. Fladbrødet er lavet på hytteost og æg, som blendes sammen, fordeles ud på et stykke bagepapir og bages i ovnen. Tilføj gerne lidt salt, peber og chiliflager for ekstra smag. Fyld hytteostbrødet med dit yndlingsfyld - vi har valgt at fylde det med pesto, salat, kylling og syltede rødløg. Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier eller fx blende krydderurter med i dejen. Det giver en skøn smag.
Ingredienser
2
Æg
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
1 knivspids
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
Fyld
2 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
4
Salatblade
|
|
10
Cherrytomater i halve
|
|
150 g
Stegt kyllingekød
|
|
2 spsk
Syltede rødløg
|
Sådan gør du
Fyld
Du kan nemt krydre fladbrødet med andre krydderier eller fx blende krydderurter med i dejen. Det giver en skøn smag. Det giver også en virkelig god smag og konsistens, hvis du drysser et lag revet ost på hytteostblandingen inden du bager det. Prøv fx med en texmex ost.
Fladbrød med hytteost kan sagtens fryses. Skær fladbrødet i passende skiver og kom bagepapir eller film imellem.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3167 kJ / 757 kcal
Næringsindhold pr. 100g
430 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 37,9 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 9,6 % | 2,4 g |
Fedt: | 52,5 % | 6,1 g |
Nemt og hurtigt fladbrød. Fladbrødet er lavet på hytteost og æg, som blendes sammen, fordeles ud på et stykke bagepapir og bages i ovnen.