Fiskefrikadeller med laks
30 min
Fryseegnet
•
Er du klar til at gøre lidt ekstra ud af dine fiskefrikadeller? Så gør som her og rør tern af laks i - det giver god smag og god struktur til fiskefrikadellen. Samtidig er fiskefrikadeller med laks smukke at se på og de smager så lækkert. Spis dem med en god salat, godt rugbrød eller dit yndlingstilbehør.
Prøv en version med flere {grøntsager}Ingredienser
300 g
Torskefilet eller mørksejfilet
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fersk laks
|
|
½ dl
Finthakkede krydderurter fx dild, persille eller estragon
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
25 g
Smør
|
|
1½ spsk
Smagsneutral olie
|
Sådan gør du
Du kan bruge de krydderurter, du foretrækker, ligesom du kan erstatte ¼ af den hvide fisk med revne gulerødder for en grønnere version. Hvis du ikke har tid til at røre din egen fars, kan du købe den færdige udgave hos din fiskemand og tilsætte laks, krydderurter og citronskal.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4802 kJ / 1148 kcal
Næringsindhold pr. 100g
759 kJ / 181 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 30 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 11,4 % | 5,1 g |
Fedt: | 58,6 % | 12 g |