Fiskeburger med tatarsauce
35 min
•
Uhm! Fiskeburger med tatarsauce, det kan få tænderne til at løbe i vand. Og nu kan du lave den selv. Den lækre tatarsauce er hurtig og nem at lave og så er det blot at stege den panerede fisk sprød, snitte nogle grøntsager og lune burgerbollerne. Og så kan du server din egen hjemmelavede fiskeburger med tatarsauce. "Det er ikk' så ringe endda" for nu at citere Minna og Gunnar fra 1990'ernes reklamekampagne, der også dengang, skulle få os til at spise mere fisk.
Ingredienser
Tatarsauce
4 dl
Yoghurt 10%
|
|
---|---|
50 g
Finthakkede cornichoner
|
|
4 spsk
Finthakkede kapers
|
|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
1½ spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
Fisk
400 g
Lyssejfilet eller torsk uden skind
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Pankorasp
|
|
40 g
Smør
|
Tilbehør
4
Store burgerboller (ca. 300 g)
|
|
---|---|
¼
Agurk i skiver (ca. 75 g)
|
|
100 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1
Groftrevet gulerod (ca. 75 g)
|
|
½
Rødløg i skiver
|
Sådan gør du
Tatarsauce
Fisk
Ved servering
Hvis tatarsauce ikke lige er dig, kan du lave denne remoulade til din fiskeburger.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10272 kJ / 2455 kcal
Næringsindhold pr. 100g
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,8 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 39 % | 13,9 g |
Fedt: | 38,2 % | 6,3 g |