Sprøde filoruller med krydret salatost
45 min
•
Sprøde filoruller er den lækreste snack til en aperitif. Eller som en del af et tapasbord. Filorullerne er fyldt med salatost, grøn peberfrugt, rucola og frisk timian - en perfekt kombination. Filodej er nem at arbejde med - hvis du husker at dække dem til med et vådt klæde, da filodejen nemt tørrer ud. Server disse sprøde filoruller næste gang du vil imponere dine gæster.
Ingredienser
Fyld
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1 dl
Hakket rucolasalat (ca. 20 g)
|
|
1 tsk
Frisk timian
|
|
½ tsk
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|
4 plader
Optøet, frossen filodej (ca. 175 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør - smeltet
|
Sådan gør du
Fyld
Samling af filoruller
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6185 kJ / 1478 kcal
Næringsindhold pr. 100g
991 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 14,9 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 29,3 % | 17,1 g |
Fedt: | 55,8 % | 15 g |