Daddelkonfekt
•
Konfekt med dadler er et godt alternativ til den klassiske marcipankonfekt, og så smager det rigtig godt.
Ingredienser
Daddelmarcipan
200 g
Smuttede mandler
|
|
---|---|
150 g
Udstenede dadler
|
Peanutbutterkaramel
50 g
Smooth peanutbutter
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
1 spsk
Flydende honning
|
200 g
Mørk chokolade
|
---|
Pynt
Finthakkede peanuts
|
---|
Sådan gør du
Daddelmarcipan
Peanutbutterkaramel
Opbevar konfekten på køl i en lukket beholder.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12758 kJ / 3049 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1769 kJ / 423 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 7,5 g |
Protein: | 9,5 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 35 % | 36,4 g |
Fedt: | 55,5 % | 26,5 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.