Cremet agurkesalat
Cremet agurkesalat - sprød, frisk og lækker. Her får du opskriften på en nem og hurtig agurkesalat, som smager skønt. Den består af friske agurker skåret i tynde skiver, der blandes med græsk yoghurt, finthakket dild og en smule syltelage for en frisk og syrlig smag. Hvis ikke du har syltelage, kan du sagtens bruge fx hvidvinseddike i stedet. Servér den lette og friske agurkesalat til grillretter eller måse til en ovnbagt kylling eller laks.
Ingredienser
1
Agurk i tynde skiver
|
|
---|---|
½ dl
Yoghurt 10 %
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
|
½ spsk
Hvidvinseddike eller syltelage fra agurk eller asier
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Dild kan erstattes af frisk persille, purløg eller basilikum.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
295 kJ / 71 kcal
Næringsindhold pr. 100g
81 kJ / 19 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 25 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 2,6 g |
Fedt: | 19,6 % | 0,4 g |
Her får du opskriften på en nem og hurtig agurkesalat, som smager skønt. Den består af friske agurker skåret i tynde skiver, der blandes med græsk yoghurt, finthakket dild og en smule syltelage for en frisk og syrlig smag.