Coleslaw
45 min
•
Nem og enkel opskrift på coleslaw. Coleslaw hører til, når du griller spareribs eller serverer pulled pork med eller uden burger. Den klassiske coleslaw består af en fed dressing med masser af mayonnaise - men her har vi en opskrift på coleslaw, der er knap så fed men smager ligeså godt. Det er nemt at tilberede en hjemmelavet coleslaw - rør en dressing, snit hvidkål fint og riv nogle gulerødder - let, velsmagende og knasende sprødt.
Ingredienser
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 250 g)
|
|
---|---|
250 g
Fintsninttet hvidkål
|
Pynt
Grofthakket persille
|
---|
Sådan gør du
Du give din coleslaw endnu mere bid, hvis du tilsætter fine skiver bladselleri. Kan du lide mere smag, så giv dressingen lidt mere dijonsennep.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1769 kJ / 423 kcal
Næringsindhold pr. 100g
239 kJ / 57 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 14,6 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 39,3 % | 5,5 g |
Fedt: | 46,1 % | 3 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.